3.7.10

Stukje meer Wereldkampioen..



02/07/2010 -Nederland-Brazilië

De slachtbank werd een waar feit...

"Onze stamtafel" in The Bulls is letterlijk een Slachtbank en -Punto De Encuentro - voor de Hollanders in ZAZ.
Na 10 minuten was het al 1-0 voor Brazilië, toch voelden de goddelijke kanaries zich niet goed gezien het feit dat men zich onbeschofd gedroeg, vooral Robinho was buiten zichzelf wat dus betekende dat intimideren hun strategie was maar niet helemaal lukte...Merece la pena een doping test want toch een paar uitbollend ogende kanariepietjes geconstateerd...

En daar was Wes weer: mooie voorzet die er goed ingepingeld werd door een kanariepietje: báng 1-1. Toen begon Holland dus maar te voetballen met als resultaat een pluimpje door de 2-1, weer van Wes, goed op zijn kale kop..(hij is maar 22cm groot...luister naar radioverslag).

Na de favorieten te hebben verslagen blijven er nog maar twee wedstrijden over: Uruguay op Dinsdag en dan de finale.....
Iedereen hoopt op Spanje, maar waarom eigenlijk? Is het omdat we hier wonen? Is het omdat de ambiente zo mooi blijft tot het einde? Is het zodat men ons (nog) meer respecteert als buitenlander zijnde in Zaragoza?

Doet er op dit moment niet zo toe... Dinsdag Avond 20.30h in The Bulls, hoewel je best wel wat eerder mag komen om onze territorie af te bakenen om de Uru´s buitenschot te houden.

Hup Holland Hup,
Menno
PS Oranje Verplicht!!!! en neem je badehose mee....

Hij is 22 cm groot..

Geen opmerkingen: