6.12.07

SINTERKLAAS 2007




SINTERKLAAS 2007: Zoals eerder vermeld; het Grote Meetingpunt Sinterklaas Feest zal plaatsvinden op Zaterdag 15 december 2007 in The Bull MacGabes Tavern in C/Cadiz.
Dit is één van de, inmiddels al bekende, Familiedagen van de Club waar de partner en kinderen van harte welkom zijn en in dit geval worden de kinderen eens goed in het zonnetje gezet (ondanks de kou!).
Om organizatorische redenen beginnen we vroeg; om 11.00 uur aanwezig voor de warming up want de Sint zal aankomen om 11.30 h en voordat ie aankomt moeten de stemmen natuurlijk even gesmeerd worden (De bar gaat special voor ons open om 11.00 h, en tot 14h is het “Private Party”, exclusief voor ons, wat wel betekend dat vanaf 14 uur ons oficiele programma afgelopen dient te zijn, wat weer niet betekend dat we weg moeten natuurlijk.

De entrée prijs is als volgt: 9,50 euros per ouder en 3 euro per kind vanaf 4 jaar (onder de 4 zijn wel zeker welkom maar entréé is gratis) dit is om de kosten te dekken die gemaakt zijn / worden. Het middag eten is hierbij inbegrepen. De lunch zal geserveerd worden om 13.00 h.

Iedere familie neemt een kadootje mee voor het kind/de kinderen, met duidelijke vermelding van de naam, en geeft dat af bij aankomst alwaar het in de zak van Sinterklaas word gestopt. Bij aankomst dient tevens betaald te worden. Het drank (mis-) ge-bruik is volgens traditioneel “Dutch Treat”, ofwel ieder voor zich en we openen geen rekeningen.

Het verdere programa:
Rond 11.30 h begeven wij ons vanuit de Bar naar Pº de Independencia alwaar de Sint aankomt (de Stoomboot geparkeerd in Plz. Salomero…) onder luid gezang word de Sint en zijn 2 pieten (met echte mooie pakken) begelijd naar de Bar alwaar deze oude man op zijn stoel zal gaan plaatsnemen en kind voor kind bij zich zal roepen om een kado te overhandigen. Natuurlijk komt het goed uit als het betreffende kind een mooie tekening of kleurplaar kan overhandigen die hij/zij thuis gemaakt heeft (de Sint heeft daar een zwak voor SMS-de hij mij…) Alvorens het kado te geven leest de Sint een kort stukje voor over het beleefde jaar van het kind dat de ouders vooheen naar mij dienen op te sturen zodat dit in gepaste vorm in Het Grote Sinterklaas Boek kan worden geplaatst.

Op een gegeven moment zal ook de Sint weer afscheid nemen en zich vermomd als normaal M.NL lid bij ons voegen, net als de zwarte pieten.

We rekenen op jullie komst en om ons goed voor te bereiden heb ik de volgende gegevens nodig: Jullie bevesting van komst, met hoeveel ouders (soms hebben mensen bezoek uit Nederland en komen er meer…) naam kinderen en of ze jonger of ouder zijn dan 4. Bevestiging zijn vanaf nu welkom per e-mail en schrijf in de Asunto / Betreft: “Bevestiging SKLAAS”
Deze bevestigingen dienen uiterlijk voor 8 december binnen te zijn, ook de Teksten/Rijmpjes voor de kinderen dienen dan binnen te zijn (duidelijke vermelding van de naam aub.).

Alvast hartelijk dank aan de personen die rechtstreeks betrokken zijn bij de organizatie (Nico,Celina, Jean Paul, Robert en Jacqueline) en de verdere medewerkers.

Tot de 15e.

Grtn,
Menno

Geen opmerkingen: