15.6.08

Aragonses del Año- Post BBQ - Voetbal - Tennis etc.nl


Zijn we weer,

Leonie Lavrijsen, Ronald van Hoeckel en ondergetekende kwamen elkaar bij toeval tegen tijdens het evento "Aragoneses del Año 2008" alwaar wij werden geinterviewed door de regionale TV. Terplekke vormden wij 3 Nederlanderds toch zeker een sterk aandeel binnen de 1500 aanwezigen aragoneses. De uitzending was afgelopen zondag in het programa van Adriana Oliveros; "Bulevar", Jammergenoeg was onze versie ge-edit en bleef er weinig over...

Bijkomend van de jaarlijkse BBQ, en alweer op naar de volgende activiteit want de zomer komt er aan (vroeger of later..), de EXPO begint deze Zaterdag en wij wensen veel succes aan iedereen die direct of indirect bij dit gebeuren betrokken is. De directeur van het Nederlands paviljoen heet Jeroen en vraag dus naar hem als je in de rij staat, hij heeft een team van zo´n 25 hollandse meiden die de mensen menigte in bedwang moeten houden. De presentatiefilm over Nederland is goed en de Dutch Promotion doet altijd wonderen.

Wat een geweldige Wedstrijd van ons Nederland tijden de eerste groeps wedstrijd tegen Italia, met 3-0 even van de mat geveegd, zo word het spelletje dus gespeeld, ik weet niet van jullie maar ik werd de dagen erna vele malen gefeliciteerd door de gemiddelde spanjool met een goed hart voor het voetbal; dutch promoción.... De volgende topper is vrijdag tegen de Fransen en we verwachten dan ook een enorme oranje tsunamie in The Bull´s vanaf 20.30 hr. Komt allen, de jongens hebben ons nodig (de eerste aanwezigen dienen onze zone goed af te bakenen..) Het is een vrijdag en we staan voor het grootste evenement dat ooit in Zaragoza zal worden gehouden (tijdens onze generatie wel te verstaan), de dag erna is een zaterdag en hebben we dus vrij (behalve degenen die bij de EXPO betrokken zijn of een hotelletje openen...), maar goed, reden genoeg om voetbal te kijken met zijn allen onder het genot van een Heineken en ook deze overwinning goed te vieren. Families en vrienden, collegas welkom, oranje hoofddeksel moet, houten klompen mag.


Over sport gesproken, men schijnt tennis wel een leuke, ontspannen sport te vinden want men zweet een beetje dat dan weer gecompenseerd dient te worden door een leker koud biertje, aprés pista... Dit sportieve idee kwan voort uit de vele babbels tijdens de BBQ en wij steunen alle initiatieven die voortkomen uit de groep, deze initiatief nemers zijn Sandra en Robert de Bruin. Laat me even weten wie er eventueel geintereseerd zijn; het zal een zaterdag middagje worden van zo´n twee uurtjes tennisen gevolgd door zo´n 4 uurtjes "recompensatie" van het verloren vocht.

Genoeg geschreven!

Tot ziens, Menno

Geen opmerkingen: