16.12.07

SINTERKLAAS 2007 -III




Ho, Ho, Ho, het was weer mooi geweest, de Sint en zijn Pieten zijn inmiddels op Ibiza gearriveerd waar zij op dit moment een Chill-out sessie uitvoeren to 15 november 2008. Volgens traditie woont ie in Madrid maar dat is helemaal niet waar hoor!!

De "Aankomst Revolutie op Pº Independencía" was indrukwekkend met enkele honderden toeschouwers die de Sint met vlaggen (Siemens?) opwachtten. (de aankomst viel samen met een manifestatie van SIEMENS met alle tierelantijn vandien; zwaailichten, politie, Independemcia afgesloten voor verkeer, fluitjes en veel mensen op de been)

De bar had weer prachtige (kerst) decoratie en een mooie zetel voor de oude heiligman in een mooie hoek gereserveerd en onder het genot van sinterklaas muziek werd de Sint en zijn 2 asistenten binnengehaald
De kinderen hebben zich vermaakt en ook de pappas kwamen goed aan hun trekken. Aan de teksten/rijmpjes voor de kinderen viel duidelijk op te merken dat de ouders er eens goed op hebben gezeten; mooie rijmpjes, originele teksten, lange verhalen en leuke anekdotes, het is duidelijk een reto geweest voor menig papa!
De kados van groot tot klein en het strooigoed van de overbekende noten tot aan marsepein (dat rijmt!).

Ruim 60 man/vrouw/kind aanwezig en het is wel duidelijk dat de zg. Tweede Generatie M.NL aan het groeien is, vele kleintjes met hun nappies, recien nacidos, dikke buikjes, en hier en daar één in de maak. Dit tweede SinterklaasfeestM.nl was zeker weer een succes.

Dank aan het Comité voor de goede organisatie en het Hotel Goya voor het ter beschikking stellen van een Hotelkamer voor de verkleed partij en de Bull MaCabes voor het gratis ter beschikking stellen van de ruimte voor ons feestje.

En nu op naar ons volgende evenement: Het twee jarig bestaan der Club in het eerste trimestre van 2008 en de alweer derde Familie koninginnedag als het weer wat warmer is.

Maar nu eerst effe lekker Kersten en Oudennieuwen en de Reyes om het nieuwe jaar in te luiden, het jaar 2008 wat voor ons Zaragozanos een mooi jaar zal worden met de EXPO in onze stad en een Groepsindeling voor het EK waar je U tegen zegt (!). Tevens wachten wij op een officiële uitnodiging om de presentatie bij te wonen voor de Contenidos van het Nederlansche Paviljoen van der Nederlandsche Staat tijdens de EXPO.

Zoals jullie mischien inmiddels al begrepen hebben, is de website ingeruild voor een web-blog, mooi georganizeerd door Jee Pee Bastiaans. Op deze te updaten met jullie fotos (of een selecctie daarvan) stuur deze op naar
jpb@admotion.es zodat ze daar geplaatst kunnen worden.

Ik heb bij deze mail één foto gestuurd van de Groep op Independencia.

Kijk binnenkort in de El Periodico (La Lupa) en de Heraldo (Sectie "Heraldo Abierto") en in het revista "AKI Zaragoza" voor reportajes over ons festijn.

Een fijne Kerst, gezellig Oud & Nieuw en een zeer goed tweeduizendacht.
Tot volgend jaar!
Menno

Geen opmerkingen: