11.5.08

KONINGINNEDAG III


Dag allemaal,


Nederland waterland, Nederland polderland, Nederland, het land van de dijken, maar dit jaar moest zelfs M.nl voor het water bezijken....

Een beetje regen doet ons niets maar dit keer viel de regen echt met bakken uit de lucht en het zag er echt niet naar uit dat er ook maar een straaltje zon door de dichtbewolkte spaanse lucht kwam.

Toch een grote opkomst van de echte bikkels, de hard-core in oranje T-shirt, klaar om de (oven) handschoen op te pakken. Van de ene bar naar de andere bar maar uiteindelijk moesten we toch opgeven omdat alle ruimtes gereserveerd waren voor de nodige comunies. Het wilhelmus, de una forma, kwam er toch nog een beetje uit en er was atmosfeer, er werd gedronken, bijgepraat, over de Nederlandse lessen geinformeerd en natuurlijk besloten om de BBQ te verplaatsen naar een verdere datum. Het vlees is geen probleem, alles goed ingevroren voor de volgende gelegenheid.

De datum is nu vastgesteld op 24 mei, weer een zatrerdag en naar we hopen met zon. Dezelfde procedure wordt weer in werking gesteld: Stuur mij jullie bevestiging zodat ik een lijst kan opstellen, hopelijk kunnen de mensen die om verscillende omstandigheden afgelopen zaterdag niet konden komen op de 24e wel van de partij zijn.

O ja nog even wat, de heren Wesley Sneijder en Royston Drenth hebben de uitnodiging geaccepteerd om als "Vrienden van MeetingpuntNL" door het leven te gaan (Nistelrooy was al lid sinds vorig seizoen en Robben is geblesseerd en kwam niet mee).

Zeer binnenkort volgd bericht over de Nederlandse lessen, hou de zaterdag vanaf 10.30 h vrij. Bericht volg met adres...Met dank aan Roel, Barbara en Paulien voor deze goede organizatie.

Groeten en ik hoop op jullie aanwezigheid op de 24e mei.

Menno

Geen opmerkingen: