8.6.08

M.NL K-dag, EK voetbal, en Willem Alexander


Hallo Allemaal,


De zon besloot dus toch maar eens te gaan schijnen en de regen en wolken maakten plaats voor een lekker zonnetje entoch nog een beetje wind (dit om het vuur wat aan te wkkeren...).

De gezellige oranje Tsunami nam La Fuenta de la Junguera over afgelpen zaterdag onder het genot van kinder activiteiten,een geweldige BBQ, een inteligente kwis (winnaar Mark) en veel gebabbel.

De huidige waterstand van de Ebro was niets vergeleken bij de M-NL bier stand waar de gezelligheid troef was. Zelf het wilhelumus en de traditionale groepsfoto werd vergeten (het was ook al weer 37 dagen geleden dat het Koninginnedag w
as).




Het motto van de dag was: "Hé Majesteit, ga ´ns BIER halen" !!

Ruim 60 man/vrouw/kind aanwezig en ik geloof dat iedereen zich wel vermaakt heeft. Voor een enkele pasgeborene was het de eerste kennismaking met de club..

Nu op naar de volgende activiteiten want we gaan een drukke zomer tegemoet:

Maandag en vrijdag speelt Nederland tegen resp. Italie en Frankrijk (20.45 h), de wedstrijden zijn te zien in The Bull´s alwaar we elkaar weer zullen treffen, de precieze locatie in de bar moeten we zelf afrasteren..

Tevens op 25 juni de Nederladse Dag op de EXPO, informatie más detallada volgt nog...

Bedankt aan allen die de Verlate Koninginnedag tot een succes hebben gebracht; de organizatie, de vlees boeren (Jesus, Frank, Nico, Juan,Lars) de kinderactiviteiten dames (Paulien, Barbara, Silvia), vleesinvriezers (Gerard, Margareth), de kwis samensteller (Roel) en aan al degenen die de dag tot weer een succes habben gebracht.

Tot maandag in de Bulls!!

Menno

Geen opmerkingen: