23.6.08

EK & NEDERLANDSE DAG OP DE EXPO

foto: www.knvb.nl



De atmosfeer is The Bull´s was geladen, maar zelfs met 20 man konden we geen geluk brengen aan onze elf. Een enkeltje zevende hemel in een nevel van oranje is geworden tot een retourtje met de beide benen... Het mooie oranje werd geveld door een stormachtige rood wit blauwe waas van russisch geweld dat ons uitendelijk de kop koste. Het was mooi zolang het duurde....

Spanje door naar de semi´s waar ze dezelfde russen weer tegenkomen. Gaan we voor Guus of voor Luis? dat maken jullie zelf maar uit....

Toch weer een ander hoogtepuntje: Nederlandse dag op Woensdag in de EXPO. Allemaal waarschijnlijk het programa ontvangen van Jan Jaap vd Velde (Consul Generaal), dus jullie weten het, voor of om 08.30 aanwezig zijn in het Hotel Hiberus. (geen toegang met auto, die moet je op de parkeerplaats sur bij Delicias zetten en dan over de nieuwe Tercer Millenium brug lopen en aan het eind naar rechts met de weg mee en net voor het Palacio de congresos naar rechts en meteen weer rechts). Gedurende de EXPO is het Hotel niet toegangkelijk voor autoverkeer (met alle incovenientes van dien...)

Kinderen helaas niet welkom voor het oficiele gedeelte in het Palacio de Congresos, maar die acto is niet verplicht.
Het verdere programa is overigens ook niet verplicht hoor, als je alleen naar de EXPO wilt kan dat dus ook. Bij het vlaggen hijsen kan/mag niemand aanwezig zijn. De Recinto EXPO opent om 10 h.

Dus...: Je bent niet verplicht aan iets deel te nemen, als je alleen maar een gratis entreebewijs voor de EXPO wilt bemachtigen moet je wel vroeg aan wezig zijn. Er zijn 300 entree bewijzen dus eerst komt eerst maalt. Tussen 8.30 en 9.30 komen er een hoop nederlanders met een charter vanuit Nederland die dus ook moeten rennen voor diezelfde kaarten daarom is het aan te raden om er voor die tijd te zijn. De officiële acte is binnen het Palacio de Congresos (op 30 meter van het Hotel) alwaar men ons om 10.40 h (al zittend op de plaats) verwacht. Alle tijden zijn vast, geen vertragingen en/of laatkomers worden toegelaten, dit alles om veiligheidsredenen..Kleding: zoals je zelf nodig vind, denk eraan dat s´avonds van weer een cocktail in het Hotel word gehouden voor alle nederlanders, Meetingpunt nl´ers en de Hollanders die diezelfde avond weer naar huis vetrekken 22.00 h.
De entreebewijzen dienen persoonlijk te worden afgehaald.

Ok, ik hoop dat alles nu duidelijk is, we zien mekaar tussen 8-8.30 h op woensdagochtend...

Tot woensdag, viva Holanda,
Menno

Geen opmerkingen: