8.3.08

M.NL BORREL -2-



Het was weer gezellig, zo´n 19 personen aanwezig op de eerste MeetingpuntNL Borrel van 2008. Dit keer gekozen voor een dinsdag, de cuarta marzada, en het is een succes gebleken met een grotere opkomst dan op de habituale donderdag M.NL borrels.


Het was als een Champions league wedstrijd;, de eerste helft een beetje aftasten, enkele nieuwelingen; verse fichajes, Bram en Herman en vrouwen, vroege wissels, late invallers, verassende opkomsten, de tweede helft werd er goed aangevallen en de nodige pilsjes gescoord, hier en daar medische hulp, vele missers, meerdere pis-pauzes, af en toe een buitenspelletje, 2 gele en 1 rode kaart, een verlenging en zelfs doorgaan tot aan de penalties.


De gastronomie was weer zeer gevarieerd; van kleine worstjes tot patat friet (dat was het eigenlijk ook wel…maar het was gratis, dus klagen we ook weer niet) Het werd zelfs later dan normaal…

Het publiek werd flink opgehist door de advertentie van onze Meeting: “Grupo Holandeses, Disculpen las molestias”, dus onze “Hoek van Holland” maar beter vermijden….

Met deze borrel werd het derde MeetingpuntNL jaar ingeleid, met een belangrijke periode voor de boeg met vele activiteiten en evenementen. Binnenkort word de datum vastgesteld voor de jaarlijkse Familiedag: Koninginnedag 08, we hebben een Olympische Spelen, een EK´tje, een EXPO met een bezoek van Willem en Maxi die zeker tot de “Vrienden van MeetingpuntNL” moeten worden toegevoegd, waarschijnlijk een presentatie van de Contenidos van het Nederlands Paviljoen voor onze club, en natuurlijk de Post-Expo Kater, die waarempel langer duurt dan de hele Expo. Buiten dat kunnen we binnekort enkele nieuw (te geboren worden) leden welkom heten, Celine en Rocio, sterke in deze laatste maanden…

Niet vergeten, check-out onze weblog met binnenkort (nota: -bij deze- JPBlogmaster)de fotos van de borrel. Zet eens wat op de foro, wees origineel!

Ciao,
Menno








Geen opmerkingen: