23.11.08

Meetingpunt Sinterklaas 08

Zoals eerder vermeld; het Grote Meetingpunt Sinterklaas Feest zal plaatsvinden op Zaterdag 13 december 2008 in onze thuis bases.
-
Dit is één van de, inmiddles al bekende, Familiedagen van de Club waar de partner en kinderen de de roemruchte Nederlanders te ZAZ van harte welkom zijn en in dit geval worden de kinderen eens goed in het zonnetje gezet (ondanks de kou!).
-
Zoals vorig jaar een succes is gebleken, beginnen we vroeg; om 11.00 uur aanwezig voor de warming up want de Sint zal aankomen om 11.20 h en het warme welkom moet natuurlijk wel worden geoefend met liederen etc. (De bar gaat special voor ons open om 11.00 h, en tot 14h is het “Private Party”, exclusief voor ons, wat wel betekend dat vanaf 14 uur ons oficiele programma afgelopen dient te zijn, wat weer niet betekend dat we weg moeten natuurlijk.
-
De kosten dekkende prijzen zijn hetzelfde als vorig jaar: 9,50 euros per ouder en 3 euro per kind vanaf 4 jaar (onder de 4 zijn wel zeker welkom, maar entréé is gratis).
-
Na een reflexción van de gebeurtenissen van vorig jaar zullen er een aantal verbeteringen worden toegepast aan dit event, enkelen van deze zullen door de organizatie worden ingeplant, andere door jullie, de families; WEES OP TIJD. om 11 h in de bar aanwezig, de Sint komt om 11.20 h maar, kan ook eerder zijn (als de wind meezit vaart de boot sneller).
-
Bij de entrada van de bar dient de toegang voor het evenement betaald te worden. Kado per kind ter waarde van max.15 € (crisis!!) op het kado, dat bij de ingang zal worden geplaatst in de zak van Sinterklaas, dient een envelope geplakt te worden met de naam van het kind DUIDELIJK ZICHTBAAR, binnen deze envelop een gedicht met max. 5 REGELS dat de Sint zal voorlezen. (dit om de snelheid van het evenement te boverderen, gedicht in nederlands of spaans, wel getyped porfavor) Het drank mis-/ge-bruik is volgens traditioneel “Dutch Treat”, ofwel ieder voor zich en we openen geen rekeningen.
-
Het verdere programa:Rond 11.20 h begeven wij ons vanuit de Bar naar Pº de Independencia alwaar de Sint zijn lange en zware tocht zal beeindigen.Onder luid gezang word de Sint en zijn 2 pieten ontvangen door de Nederlandse families en zal begelijd worden naar de Bar alwaar De Sint op zijn speciale sinterklaas stoel zal gaan plaatsnemen.
-
Kind voor kind zal hij bij zich roepen, het gedichtje voorlezen en het kado overhandigen.
-
Nooit fout natuurlijk als het betreffende kind een mooie tekening of kleurplaar kan overhandigen die hij/zij thuis gemaakt heeft.
-
Na de acto zullen de sint en de pieten zich bij de groep voegen. We rekenen op jullie komst en om ons goed voor te bereiden heb ik de volgende gegevens nodig: Jullie bevesting van komst, met hoeveel ouders, naam kinderen en of ze jonger of ouder zijn dan 4. Bevestiging zijn vanaf nu welkom per e-mail en schrijf in de Asunto / Betreft: “Bevestiging SKLAAS 2008”
-
Deze bevestigingen dienen uiterlijk voor 6 december binnen te zijn. Alvast bedank aan allen voor jullie medewerking en tot de 13e december.
-
Grtn,Menno

Geen opmerkingen: