4.3.09

KONINGINNEDAG RECEPTIE IN BARCELONA

Consul Generaal te Barcelona, Jan-Jaap van de Velde


OFFICIËLE MEDEDELING VAN ONZE CONSUL GENERAAL TE BARCELONA:

Barcelona, 3 maart 2009
JJV/043/bar/2009

KONINGINNEDAGRECEPTIE 2009

Geachte landgenoten,

De viering in Barcelona van onze nationale dag zal ook dit jaar plaats vinden op Koninginnedag zelf, donderdag 30 april. Het Consulaat-generaal organiseert hiervoor een ontvangst voor landgenoten, Catalaanse autoriteiten en vrienden van Nederland. Deze receptie zal plaats hebben van acht tot tien uur ’s avonds in de koepelzaal van het Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) op de
Montjuïc berg in Barcelona.

Helaas is het ruimtetechnisch en budgettair onmogelijk alle in Catalonië en Aragon verblijvende Nederlanders uit te nodigen. Daarom wil ik ook ditmaal met deze brief een vooraankondiging sturen aan diegenen, die door middel van een lidmaatschap van een Nederlandse vereniging of kring aangeven een speciale band met Nederland op prijs te stellen. Zij kunnen zich nu reeds aanmelden, bij voorkeur per e-mail:
BAR-ORG@minbuza.nl, met vermelding van naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer(s), aantal personen en bij welke vereniging zij zijn aangesloten.

Diegenen die geen e-mail hebben kunnen zich telefonisch opgeven bij Ellen Fleurke, tel 93 363 54 29. Hen zal vervolgens een uitnodiging worden toegezonden. Deze besloten inschrijvingsmogelijkheid geldt tot 22 maart. Na deze datum kunnen ook alle andere belangstellenden zich melden via dezelfde mailpostbus van het Consulaat-generaal: BAR-ORG@minbuza.nl, totdat het maximum van 400 gasten is bereikt. Meldt U zich dus tijdig aan.

Wel wil ik nadrukkelijk verzoeken om U alleen op te geven indien U daadwerkelijk op de 30ste april kunt komen. Vorig jaar bleven meer dan honderd aangemelde gasten weg. Dit was in het bijzonder spijtig voor vele andere Nederlanders, die graag hadden willen komen, maar die wij moesten teleurstellen omdat reeds het maximaal aantal genodigden was bereikt.

Ik verheug me erop U de 30ste april op de Montjuïc te verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Jan-Jaap van de Velde
Consul-generaal der Nederlanden te Barcelona

Geen opmerkingen: