31.3.08

KONINGINNEDAG 2008 -I

Het aftellen is begonnen, op 10 mei is het weer zover: de III MeetingpuntNL Familia Dag dat plaats zal vinden in “Fuenta de Junquera” vanaf 12.00 h. Het tema dit jaar is: Koninginnedag !!
Kleding vereiste: oranje getint!
Opkomst vorig jaar: 100 man/vrouw/kind !!!!

Zoals gewoonlijk beginnen de activiteiten vanaf 12 h, juist voor de kinderen is dit het aanvang uur, maar de ouderen, solteros, kinder-en daklozen is dit een prachtig moment om de dag in stijl te beginnen met wat goud/geel vocht en voor de recente, nieuwe leden en mooie introductie. Om 13 h word de algemene, officiële groepsfoto gemaakt dus zorg dat je er bent.

De prijzen zijn dit jaar als volgd: 13,50 € per ouder (en kinderen vanaf 10 jaar) en 3,50 € per kind van 4-9 jaar. Deze “inkomsten” zijn ook om enkele kosten te dekken die gedurende het jaar zijn gemaakt ten name van MeetingpuntNL.
Zoals vorig jaar dient ieder iets mee te nemen “a la casera” om te delen met de gemiddelde medemens tijdens de BBQ.

Na de BBQ zullen wij ons weer naar de Chill-Out zone begeven (aan de andere zijde van de Bar waar ons een populaire kwis wacht en waar we van bier, zon, vrouwen, sorry, families kunnen genieten.

Vanaf nu zijn de lijnen open om jullie komst te bevestigen: Ik heb daarvoor de volgende gegevens nodig:
Naam, naam partner, naam kinderen en hun leeftijden op 10 mei. Zodoende kunnen wij een schatting maken voor wat betreft het vlees, de salades, de ruimte etc.

Alvast bedankt aan al de vrijwilligers die zich zo overspontaan aanboden om han-en span diensten te verlenen, mocht er nog iemand zijn die graag een handje wil helpen, laat me dat dan weten.

Voor verdere vragen of suggesties, contact mij op deze e-mail.

Tot ziens,
Menno

1 opmerking:

Anoniem zei

Voor inspiratie met betrekking tot oranje koninginnedag t-shirts kun je kijken op www.galleryplay.com