24.7.08

MeetingpuntNL meet "De Kring"- BCN


Afgelopen donderdag, 17 juli was de "De Kring van de Nederlandse Vereniging te Barcelona" te gast in Zaragoza, uitgenodigd door de Consul Generaal der Iewat Te Lage Landen. Deel van dit bezoek bestond uit een "encuentro" met de Zelfdstandige Ondernemers van M.NL, een geselecteerde groep van een mannetje of 10 van onze Club te ZAZ.
Verzamelplek was Estación Delicias waar de Catalaanse-Hollanders werden opgewacht door onze M.NL´ers en Marieke, de verantwoordelijke persoon uit naam van de Consul.
Er was een conferentie gepland in de VIP lounge van het Nederlandse Paviljoen onder het genot van een overbekend drankje en er kon genetwerkt worden. Het nieuwste Hotel van Zaragoza, het Hotel Hiberus, was sede voor een middagmaaltijd waar er verder van gedachten kon worden gewisseld met onze mede hollanders te BCN.
Marieke had voor de middag enkele tijdstippen gepland om de nodige landen-paviljoenen te bezoeken "a la VIP" wat er op neer kwam dat er niet gewacht hoefde te worden in die verschrikkelijke rijen. De groep ontbond zich na een bezoek aan "España", prachtige film overigens.
Kuwait, Duitland´s Wunderbar, Tunesia, Frankrijk etc waren zeer in trek.De Belgisch Bar was zeer populair en veel beter dan het eigenlijke paviljoen; een "Titje" voor 4 euro met een ceramica patat zak gingen er goed in.
Terwijl er een trein wachtte om terug te keren naar Barcelona, verdiepte enkelen M.NL´ers zich in het nachtelijke leven van de EXPO wat zeer de moeite waard was en waar uiteindelijk Uruguay de eindbestemming was.... Bijgesloten een groepsfoto gemaakt onder "La Alma del Ebr(i)o" Ondertussen is ook de website/blog ge-actualizeerd met de nieuwste fotos van het koninklijkbezoek aan onze club... sorry aan de EXPO. Prettige zomer allemaal! Tot september alwaar het weer eens tijd word om een M.NL borrel avondje te regelen..
Grt,
Menno

Geen opmerkingen: