15.6.08

Ek en meer EK.nl


Hoe zet je een wereldkampioen even opzij? Dan nog eens overdoen met de vice-wereldkampioen....
Zo zijn wij, zo spelen wij, zo zijn de Hollanders....
Het jaar 2008 staat niet alleen in het teken van de EXPO... er gaan grote, mooie dingen gebeuren....

Het was weer knus afgelopen vrijdag (de 13e) in The Bulls, een tsunamie van oranje nam de Blues mee in een stroom van bier en gezelligheid, Het management van de Bar bood uit solidariteit zomaar eten aan en de shirtjes werden zonder problemen gewisseld.

Dinsdag, 20.45 h, ligt Romenië op de slachtbank en daar moeten we ook weer bij zijn, deze keer met hoofddeksel in een alom bekende kleur. Tevens word voor, tijdens of na de wedstrijd een officiële acte gehouden in naam van de Staat der Nederlanden: er zal een straatnaam bord worden onthuldigd in "onze zone" ter ere van... dat houden we nog even geheim, maar voor de nieuwsgierigen: het betreft een sleutelfiguur die zowel 20 jaar geleden (...weet je nog...) als heut-zu-tage van grote invloed is op dit event. Dinsdag geen concurrentie met geenéén inauguración dus geen excuses.

Deze "voetbal avonden" nemen de 3 maandelijkse borrels over dus...

Tot dinsdag, tot oranje, to wilhelumus, aaaaanvaluuuu

Menno


1 opmerking:

Anoniem zei

Prachtig tot nu toe!Maar volgende week dinsdag kunnen twee dingen gebeuren: Nederland wil verliezen omdat dan automatisch Frankrijk en Italië naar huis gaan, dan kan het zijn dat de reserve spelers een team vormen? Of dat we gewoon stoer door doen en het ons geen zier kan schelen wie er nou wel en niet doorgaan, we zijn toch sterker..dus arme Roemenen..
Wat denken jullie hierover?
gr
Polete