17.7.10

Paul naar de braadpan!


Een flinke kater is het resultaat van de afgelopen WK Finale tussen Nederland en Spanje. Er heerste een geweldige atmosfeer in The Bulls alwaar de Nederlanders te Zaz bijeenkwamen voor een gedenkwaardige finale van dze WK 2010. In het bijzijn van familie leden, vrienden, een hele hoop spanjaarden en enkele verdwaalde engelsen, werd de wedstrijd tussen ons aller Nederland en ons toch ook wel een beetje Spanje, gestreden om het wereld goud.
Tot aan de 117 minuut werd er goed gefeest, tot het moment dat Iniesta de bal erin pingelde......
Spanje verdiend gewonnen op basis van goed spel en uiteidelijk, het klinkt cliché, de beste moet winnen. Nederland speelde grof en schofterig en liet handelingen zien die de hele wereld bij zullen blijven en waar we jaren aan herinnerd zullen worden.
Iedereen verwerkte dit verlies op zijn manier....
Een allerlaatste, emotionale groep-hug was het officiele afscheid van de achtergebleven oranje fans in de Bar alvorens naar het thuis front te keren via Plaza de España, alwaar menigeen op de foto met ons wilde.

Desondanks kunnen we zeggen dat het een mooie Mundial is geweest met onvergetelijke avonden in The Bulls waar we steeds dichterbij de finale kwamen na weer een gewonnen wedstrijd, wat in principio niet verwacht was.

Om een mooie grafische herinnering te behouden aan deze WK vraag ik jullie je leukste fotos naar mij op te sturen. De mooisten zetten we dan op de weblog .

A continuación twee links om videootjes te bekijken die we gemaakt hebben gedurende de laatste twee wedstrijden; Uruguay en Spanje.

Prettige zomer en we zien elkaar weer in de na-zomer voor een goede borrel.nl

Menno




1 opmerking:

Anoniem zei

Ondanks het verlies van Nederland, was het een gezellige WK ! dank aan bulls en de meetingpunt leden/vrienden!!
groetjes , en over 4 jaar winnen we gewoon WEL het WK!!
CELIEN