12.6.10

Koninginnedag 2010


La Junquera (Zaragoza), 5 juni 2010

Het was weer geweldig.

Het weer zat mee en dat is altijd meegenomen, we waren welgeteld met 75 man/vrouw/kind/baby en hadden een groot deel van het BBQ deel bezet; 22 meter tafel met bruisende, oranje (niet allemaal) hollanders, partners en kroost, die zich tegoed deden aan vlees, sauzen van patrocinador Heinz, home-made aperitiefjes, hollandse kaas, chips en andere lekkernij. Goed gezelschap en dus goed gel
achen. Dank aan de vlees boys; Paul, Jesus, Rinus, Nico, Marco.

De biertap "gekocht" want dat scheelde toch zo´n 15 meter lopen naar de bar.

Enkele Chapoo´s: Rinze, met 3 kleintjes op de fiets gekomen, Rinus die de Biertap regelde wat toch heel wat kost. Hij dacht daarom ook dat alleen hij hem personnlijk moest leeg drinken...met alle gevolgen van dien..
Ilse, voor haar hulp met het doen van de kwis, en aan Marcel Bekker
s die er niet was maar een hele goede kwis had klaargemaakt. Welkom ook aan 2 nieuwelingen: Belen (aanwezig zonder Gilles) en John Nederveen, een nieuwe Ouwe veteraan in Zaragoza.

Ook verrasende bezoekjes: Hans en Isabel kwamen even langs. De familie Van Der Doelen waren letterlijk de weg kwijt en zullen dus een jaartje moeten wachten om dit evenement in den lijve mee te maken.

Het Wilhelmus, dwars door de kwis gejaagd, klonk volgens traditie weer helemaal nergens naar en zelf die tafel met Chinezen zongen spontaan mee....

Dank aan: Celina en Nico (mede organización), Sandra (la tesora), Paul (vlees koper en Grill sjef), JP Bastiaans, niet aanwezig maar wel zoals ieder jaar prachtige pemios wist te regelen en Marco die even zijn halve magazijn had leeg gehaald en de sauzen echt niet te tellen waren. (Marco werkt voor Heinz...). De winnaar van de kwis was ondergetekende, maar om verdachte, frauduleuze, acties meteen maar onder het tapijt te vegen (zit al 10 jaar in spanje dus dan weet je hoe dat gaat...), geven wij de eerste prijs door aan: Ruben Oskam, zoon van Jeroen die een hele goede tweede plaats haalde. Dat betekend dus ook dat hij de kwis volgend jaar mag maken.

De Chill-out zone was goed Oranje geverfd en daar werden de laatste praatjes gemaaks, slap gelult en afscheid genomen.....

Het is weer mooi geweest, dit Vijfde Koninginnedag MeetingpuntNL Feest. Volgend jaar meer.
Dank ook voor al jullie "dank je wel" mailtjes die ik posterior mocht ontvangen)

Binnekort nieuws over de WK dat we in onze "home" bekijken (Bull MacGabes) in C/Cadiz. Het tijdstip s niet helemaal joviaal maar toch. De kwart en have finales spelen op een meer christelijk tijdstip af.

*Maandag 14 juni 2010 om 13.30 uur Nederland - Denemarken
*Zaterdag 19 juni – 13.30 uur: Nederland - Japan - Moses Mabhida, Durban
*Donderdag 24 juni – 20.30 uur: Kameroen – Nederland - Cape Town Stadium, Kaapstad

Tot ziens, tot schrijfs en tot mails

Menno.

Geen opmerkingen: